NEFERTETE SHOP IN SHOP

FotoID 303I salonen har vi et stort udvalg af de bedste produkter af høj kvalitet. Alle vores produkter er kun produkter, som vi kender godt, og derfor kan stå inde for. Du finder bl.a. produkter fra det Italienske firma Davines, der alle indeholder UV filter, ligesom du finder produkter fra Mop, Phyto, American Crew, C-System, Joico, Lanza, Osmo og Organic.

Vi kan desværre ikke lave en ren økologisk salon, men alle disse produkter er alle blandt de mest "sunde" på markedet, og produkterne indeholder nøje udvalgte ingredienser og mange indeholder desuden naturlige ekstrakter fundet i bl.a. middelhavsområdet.

Det store udvalg i disse specialprodukter gør, at vi kan hjælpe dig med at finde det rette produkt, der kan pleje og beskytte lige netop dit hår. Det er vigtigt, at benytte et rigtigt godt produkt, idet hver 3. dansker faktisk går rundt med hovedbundsproblemer.

Brug af forkerte hårprodukter vil kunne medfører hurtigere mathed og dårligere holdbarhed af f.eks. farve.

I vores store udvalg finder du produkter til både mænd, kvinder og børn.

Du er altid meget velkommen til at kigge ind, og hente vores gratis produktguider, hvor du kan læse mere om hvert enkelt produkt.

 


 
01

OnlineBooking

>>
Bestil tid 24 timer i døgnet 365 dage om året, når det passer dig.
02

OnlineShop

>>
Online shop med hårprodukter fra nogle af de førende producenter.
03

FrisørSalon

>>
Eksklusiv dame og herrer frisør, udsøgt service og dygtige frisører.
Sidste Nyt

OLAPLEX
OLAPLEX!Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99 % af de manglende krydslinkende svovlbindinger. Olaplex styrke......
» Læs mere

NEFERTETE.DK TIL MOBIL
Frisør Nefertete har fået udviklet en løsning, således at du kan få en version af denne her hjemmeside, der er tilpasset din Smartphone. Hvis du vælger at tilføje den til din hjemmeskærm i forbindelse......
» Læs mere

Besøg Frisør Nefertete på Facebook