Hårfarve & Allergi

Davines Logo ID 2430

Davines Mask ID 2431Vi er meget opmærksom på allergi- problematikken, hvorfor vi benytter flere forskellige farvesystemer bl.a. Mask Color Conditioning System fra italienske Davines.

Davines Mask Color Conditioning System er et farvesystem baseret på mælkeprotein, og indeholder en meget lille mængde ægte ammoniak.

Kombinationen af den ægte ammoniak og den lille mængde betyder, at håret er fuldstændigt ammoniakfrit 10-15 minutter efter påbegyndt behandling.

Mange andre hårprodukter indeholder kunstigt ammoniak, hvor der efterlades ammoniakrester i hårbunden efter behandling, hvilket kan give allergisk reaktion. Farven er meget holdbar og glansfuld.

Nye farvekunder, der aldrig før er blevet farvet og nye farvekunder, der har mistanke om allergi, bliver altid allergitestet i salonen, inden vi påbegynder farvebehandlingen, der tidligst kan begyndes 48 timer efter testen.

  

 


 
01

OnlineBooking

>>
Bestil tid 24 timer i døgnet 365 dage om året, når det passer dig.
02

OnlineShop

>>
Online shop med hårprodukter fra nogle af de førende producenter.
03

FrisørSalon

>>
Eksklusiv dame og herrer frisør, udsøgt service og dygtige frisører.
Sidste Nyt

OLAPLEX
OLAPLEX!Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99 % af de manglende krydslinkende svovlbindinger. Olaplex styrke......
» Læs mere

NEFERTETE.DK TIL MOBIL
Frisør Nefertete har fået udviklet en løsning, således at du kan få en version af denne her hjemmeside, der er tilpasset din Smartphone. Hvis du vælger at tilføje den til din hjemmeskærm i forbindelse......
» Læs mere

Besøg Frisør Nefertete på Facebook