SALON OG MÅLSÆTNING

500_salon_8 ID 1173Hos Nefertete gør vi meget ud af, at give dig en totaloplevelse i smagsfyldte og hyggelige omgivelser, hvor du altid er i centrum.

Du kan derfor forvente en professionel behandling fra start til slut, ligesom du kan forvente en service ud over det sædvanlige.

Vi sætter en stor ære i, at alle vores kunder får en behandling i høj kvalitet, derfor sættes der tid af efter hver enkelte kundes behov og ønsker.

Vores behandlinger holder som regel længere tid end behandlinger fra mange andre frisører, hvilket skyldes vores høje tekniske niveau, og vores gode tid til hver enkelt kunde.

Frisør Nefertete er regelmæssigt på kurser i såvel udland som indland, hvorfor vi konstant er opdateret i tidens trend inden for hårmoden. Derudover træner vi løbende de nye teknikker, hvorfor du som kunde er garanteret den højeste kvalitet.

Mangler du inspiration til din nye frisure, er du altid velkommen til at komme forbi salonen, og få en snak om dit hår, inden du bestiller tid.

Med venlig hilsen


Anette Tingsvad
Frisør Nefertete


 
01

OnlineBooking

>>
Bestil tid 24 timer i døgnet 365 dage om året, når det passer dig.
02

OnlineShop

>>
Online shop med hårprodukter fra nogle af de førende producenter.
03

FrisørSalon

>>
Eksklusiv dame og herrer frisør, udsøgt service og dygtige frisører.
Sidste Nyt

OLAPLEX
OLAPLEX!Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99 % af de manglende krydslinkende svovlbindinger. Olaplex styrke......
» Læs mere

NEFERTETE.DK TIL MOBIL
Frisør Nefertete har fået udviklet en løsning, således at du kan få en version af denne her hjemmeside, der er tilpasset din Smartphone. Hvis du vælger at tilføje den til din hjemmeskærm i forbindelse......
» Læs mere

Besøg Frisør Nefertete på Facebook