Firma Profil

Lille_salon ID 1182Salonen:
Frisør Nefertete er en moderne frisørsalon beliggende i helt nye flotte lokaler, som vi tilflyttede oktober 2006, i centrum af hyggelige Svendborg.

Salonen er indrettet i den gamle musikforretning "Musikhuset" i Møllergade 33.

Salonen er indrettet med henblik på, at både kunder og personale skal have de allerbedste faciliteter.
::: Billeder af salonen

Ejeren:
Frisør Nefertete, der ejes af Anette Tingsvad, åbnede dørene i 2000, efter Anette Tingsvad sammen med familien var flyttet fra Sjælland til Fyn. Anette Tingsvad er udlært hos Frisør Mainz i Kgs. Lyngby 1988, og har fra 1992 til 1998 været selvstændig i Allerød, men valgte at sælge salonen, da hun skulle være mor. Salonen eksisterer stadig under navnet Frisør Nefertete på gl. Lyngevej i Allerød.

Produkterne:
Det er vores målsætning, at alle vores produkter, skal være så sunde som muligt, for at tilgodese både kunder og personale. Vi benytter derfor bl.a. produkter fra Davines, Top Shelf 4 Men, Olaplex, Eleven og Moroccan Oil.

 

 


 
01

OnlineBooking

>>
Bestil tid 24 timer i døgnet 365 dage om året, når det passer dig.
02

OnlineShop

>>
Online shop med hårprodukter fra nogle af de førende producenter.
03

FrisørSalon

>>
Eksklusiv dame og herrer frisør, udsøgt service og dygtige frisører.
Sidste Nyt

OLAPLEX
OLAPLEX!Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99 % af de manglende krydslinkende svovlbindinger. Olaplex styrke......
» Læs mere

NEFERTETE.DK TIL MOBIL
Frisør Nefertete har fået udviklet en løsning, således at du kan få en version af denne her hjemmeside, der er tilpasset din Smartphone. Hvis du vælger at tilføje den til din hjemmeskærm i forbindelse......
» Læs mere

Besøg Frisør Nefertete på Facebook