Bekæmp lusene effektivt

Barndom uden lus? - Komplet behandling af hovedlus.

Nogle mennesker er måske flove over lus i familien, hvilket der ikke er nogen grund til. Tilstedeværelsen af lus har ingen forbindelse med manglende hygiejne eller rengøring, og det er vigtigt med åbenhed fra de smittede personer, hvis man vil lusene til livs.

Kids Remover ID 2433KIDS Remover.
Kids Remover er en creme-behandling til at fjerne lus ved kæmning og indeholder en nøje afstemt blanding af jomfru olivenolien og ægteæteriske olier som eucalyptus, lavendel, geranium og rosenolie.
Når disse blandes i nøjagtige forhold, har de en effektiv virkning mod hovedlus, KIDS Remover er fremstillet helt uden konserveringsmidler og derfor uskadelig for børn.

Brugsanvisning KIDS Remover:
Anvendes i vådt eller tørt hår. Red håret igennem og del håret, så hovedbubdeb er synlig. Påfør cremen på hovedbunden og red det ud igennem håret. Tag håret lag for lag, indtil hovedbunden er dækket. Herefter redes håret gentagende gange, indtil håret er dækket af cremen, dog uden at dryppe. Lad cremen sidde i 10-15 minutter. Lad eventuelt barnet få en hætte eller håndklæde om håret, så bevægelsesfriheden ikke hæmmes. Derefter kæmmes håret GRUNDIGT med en tættekam. Efter her gennemredning bankes tættekammen mod et hvidt underlag, så man kan følge med i, hvor mange lus der fjernes. En grundig kæmning tager mindste 20 minutter.Eventuelt synlig luseæg fjernes. Bagefter vaskes håret i KIDS shampoo.
VIGTIGT: Da intet middel er så effektivt, at det kan fjerne luseæg bør behandlingen gentages efter 7 dage.


Kids Shampoo ID 2434KIDS Shampoo.
Shampoo med lusehæmmende effekt. Indeholder IKKE giftige lusedræbende stoffer, men et samspil mellem aloe vera og øvrige naturligt baserede stoffer, skaber en synergieffekt, der gør de enkelte hårstrå glatte, således lusene ikke sætter sig fast. KIDS shampoo svier ikke i øjnene!


Kids Treatment ID 2435KIDS Treatment.
Spray med lusehæmmende effekt. Anvendes forebyggende i de tilfælde, hvor dit barn ikke får vasket hår hver dag med KIDS shampoo. KIDS Treatment Spray indeholder en mild koncentration af æteriske olier der blandet i et nøjagtigt forhold skaber en lusehæmmende effekt og gør, at lusene ikke sætter sig fast i håret.

Brugsanvisning KIDS Treatment:
Red håret igennem og spray i håret. Skal ikke skylles ud. Bør benyttes dagligt for at forebygge ny lusesmitte.


Værd at vide!
Hvoedlus er et kæmpe problem i skoler og børnehaver blandt andet fordi lusene er blevet resistente over for de traditionelle giftbehandlinger. Ifølge en undersøgelse foretaget af den danske analysevirksomhed AC Nielsen er det næsten halvdelen af alle børn, der får lus. Alle kan smittes med lus men det er oftest børn fra 3-10 år, der rammes. Det har ingen betydning om dit barns hår er rent eller snavset. Det er naturligvis sværere at få lus, hvis man har kort hår, da de trives bedst nede ved hovedbunden, hvor der er varmt.

Der findes 3 lusearter, der kan leve på mennesker. Hovedlus, kropslus og fladlus. Hovedlus er den mest udbredte i Danmark og kan være besværli at komme af med. Der er dog en række forholdsregler, du kan tage, så du hurtigt kan komme af med lusene og lettere undgår, dine børn får dem igen.

  • Anvend KIDS Remover og vask håret med KIDS Shampoo!
  • Husk en effektiv kæmning tager mindst 20 minutter!
  • Rengør sengetøj, huer og børster da det er direkte smittekilde!
  • Anvend KIDS Treatment hvis dit barn ikke får vasket hår hver dag!
  • Anvend KIDS produkter dagligt. Så er du godt på vej til at få løst problemet med lus skånsomt og effektivt!


KIDS produkterne kan købes her i salonen.


 
01

OnlineBooking

>>
Bestil tid 24 timer i døgnet 365 dage om året, når det passer dig.
02

OnlineShop

>>
Online shop med hårprodukter fra nogle af de førende producenter.
03

FrisørSalon

>>
Eksklusiv dame og herrer frisør, udsøgt service og dygtige frisører.
Sidste Nyt

OLAPLEX
OLAPLEX!Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99 % af de manglende krydslinkende svovlbindinger. Olaplex styrke......
» Læs mere

NEFERTETE.DK TIL MOBIL
Frisør Nefertete har fået udviklet en løsning, således at du kan få en version af denne her hjemmeside, der er tilpasset din Smartphone. Hvis du vælger at tilføje den til din hjemmeskærm i forbindelse......
» Læs mere

Besøg Frisør Nefertete på Facebook